ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

H επιχείρησή μας, ξεκίνησε ως εταιρία κατασκευής ενδυμάτων από την κυρία Βιβή Παναγοπούλου τη δεκαετία του 1970, με έδρα την Πάτρα.

Από το 2012 η επιχείρησή μας ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στον χώρο των υλικών ραπτικής, κεντήματος και αξεσουάρ μόδας. Στο κατάστημά μας στην Γερμανού 160 θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ειδών δημιουργικής απασχόλησης που θα εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη. Παράλληλα θα βρείτε και το εργαστήριο επιδιόρθωσης ενδυμάτων το οποίο εξακολουθεί και λειτουργεί υπό την επιμέλεια και καθοδήγηση της κυρίας Βιβής.

Το προσωπικό του καταστήματός μέσα από την πολυετή εμπειρία του στο αντικείμενο αυτό, είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει στις επιλογές σας ή και να δώσει λύση σε κάθε απορία σας.

Η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίζεται συνέχεια ανάλογα με την εποχή, τη μόδα και τις ανάγκες σας. Απαράβατος κανόνας της επιχείρησής μας είναι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και των ειδών μας.

Συνδυάστε τη μεταποίηση – επιδιόρθωση των ρούχων σας με τις αγορές σας απευθείας απo το κατάστημά μας με τα υλικά ραπτικής, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Start typing and press Enter to search